Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 июня 2018, 11:25

В Олевському районі проведено командно – штабні навчання

З метою відпрацювання дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру у мирний час та в особливий період в Олевську 20-21 червня проводились командно – штабні навчання із представниками спеціалізованих служб цивільного захисту, керівниками підприємств, установ та організацій району.

Відпрацьовувалися дії органів управління та сил цивільного захисту при виникненні умовних надзвичайних ситуацій, а саме: виток аміаку біля автобусної зупинки села Заборочче; спалах африканської чуми свиней в одному із приватних господарств району; пошкодження греблі на річці Уборть в селі Лопатичі.

По їх закінченню учасники заходу зібрались в районній державній адміністрації, де пройшло розширене підбиття підсумків, зокрема заслуховування позитивів у роботі служб та проблемних питань. Детальну оцінку надав заступник начальника управління цивільного захисту населення обласної державної адміністрації Василь Миколайович Гриб.

У цілому за результатами проведення командно-штабного навчання спеціалізовані служби цивільного захисту району готові до виконання поставлених завдань.
Погода, Новости, загрузка...