Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:16
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июня 2018, 12:00

Овруцькі поліцейські розшукали злодійкуватого «гостя»

Жителя району обґрунтовано підозрюють у крадіжці грошей з будинку його знайомих. Поліцією розпочато досудове розслідування.

25 червня до Овруцького відділення поліції звернулась 20-річна жителька с. Папірні із повідомленням про крадіжку грошей з її будинку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Заявниця розповіла, що кілька годин тому з її оселі було викрадено 600 гривень, що знаходились у сховку у шафі. Жінка повідомила, що підозрює у крадіжці знайомого свого чоловіка, який побував у них в будинку.

У ході проведених першочергових заходів правоохоронці розшукали чоловіка, на якого вказала заявниця. 29-річний житель сусіднього села визнав свою провину, частину викраденого у нього вилучили.

Нині триває досудове розслідування за ст. 185 КК України. Законодавством крадіжка карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців або позбавленням волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна.
Погода, Новости, загрузка...