Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 17 квітня 00:12
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 июля 2018, 11:02

У Бердичеві поліція розшукала крадія гаманця

Через власну неуважність 32-річний житель райцентру дозволив себе обікрасти. Правоохоронці розшукали причетного до злодіяння. До Бердичівського відділу поліції звернувся місцевий житель із повідомленням про крадіжку у нього грошей. Чоловік розповів, що уночі 29 червня з кишені його куртки викрали гаманець з 1000 гривень.

Під час перевірки обставин події поліцейські з’ясували, що чоловік необачно залишив одяг на лавці у дворі будинку. Згодом виявив пропажу.

У ході проведених заходів працівники поліції встановили причетність до вчинення злодіяння 24-річного бердичівлянина. У молодика, який вже був раніше засуджений за майнові злочини, вилучили чужий гаманець.

Нині триває досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) КК України. За крадіжку правопорушнику може загрожувати штраф або громадські роботи, або виправні роботи, або піврічний арешт або позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...