Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:36
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 июля 2018, 12:18

Боєприпаси періоду Другої світової війни постійно нагадують про себе

Боєприпаси періоду Другої світової війни постійно нагадують про себе, особливо у весняно-літній період. Саме цей період характеризується появою з-під землі вибухонебезпечних предметів. Ось і 3 липня поблизу села Небіж Хорошівського району місцевий житель віднайшов небезпечну знахідку, про що негайно повідомив рятувальників. По прибутті на місце піротехніків, дана інформація підтвердилася: із землі виднілася 122 мм калібру мінометна міна часів минулої війни.
Ще один небезпечний предмет знайшли жителі Черняхова. Ним виявився 122мм артилерійський снаряд.
До речі, у цей же день піротехніки знищили мінометну міну калібром 82 мм в селі Бейзимівка Чуднівського району. Всього ж з початку року фахівцями-піротехніками аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС в області знищено 290 вибухонебезпечних предметів.
Тож варто бути вкрай обережними при виявленні підозрілих предметів, схожих на боєприпаси. Про небезпечні знахідки слід терміново повідомити Службу порятунку за номером "101" та вжити заходів щодо заборони доступу до них дітей та інших осіб.
У жодному разі не розбирайте боєприпаси, самостійно не переносьте їх з місця на місце, не збирайте та не здавайте в металобрухт!
Погода, Новости, загрузка...