Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 04:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 июля 2018, 14:06

За невидачу чека при продажу підакцизних товарів - передбачається штрафа

Одним із суттєвих надходжень до міського бюджету є акцизний податок з роздрібного продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
Надходження акцизного податку становлять:

з 01.01.2017 по 01.07.2017 – 41 271,4 тис. грн.,

з 01.01.2018 по 01.07.2018 – 39 769,1 тис. грн.

З врахуванням підвищення роздрібних цін на підакцизні товари у 2018 році, окремі операції з продажу підакцизних товарів проходять без видачі фіскального чека. Невидача фіскального чека – зменшує акцизний податок та збільшує втрати бюджету м.Житомира.

Продаж алкогольних і тютюнових виробів без видачі фіскальних чеків споживачам може тягнути за собою накладання штрафів згідно статті 17 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та адміністративної відповідальності згідно Кодексу України про адміністративні порушення.

Звертаємось до покупців, при придбанні підакцизних товарів вимагати чек. Адже це податки громади м.Житомира, від обсягів надходження яких залежить розвиток і добробут нашого міста.
Погода, Новости, загрузка...