Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:01
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июля 2018, 15:15

У таборі «Супутник» навчають рівним можливостям

26 червня в літньому таборі відпочинку «Супутник» у Житомирі відбулися тренінги для підлітків щодо рівних можливостей для усіх. Заходи відбулися у рамках 2-го етапу проекту «Нові лідери» та безпосередньо за участі нового лідера з сотні Ірини Ярмоленко.

Як передбачалося проектом Ірини Ярмоленко «Рівні можливості» , заходи будуть організовуватися відповідно декларативного документу та інформаційної довідки для різних соціальних груп.

«На конференції рівності в Іспанії європейські експерти відмітили, що успіх реформ та змін, залежить від інформаційної та просвітницької роботи. Саме тому цього дня ми приїхали навчати, і навчати найменш зіпсованих стереотипами, тобто наших дітей», - сказала Ірина.

Попри і все ж наявність стереотипів у відпочивальників табору про гендерні особливості, діти 14-16 років були раді чути від агентів змін Рівних можливостей – Оксани Давиденко, Тетяни Мойсеєвої та Ірини Ярмоленко, що викривлення в бік, що є жіночі та чоловічі професії, що хлопчики не плачуть, а дівчатка не бешкетують вже не актуальні в сьогоднішньому світі.

«Я запитала у своїх однолітків, чи знають вони про розподіл жіночих та чоловічих професій. Вони сказали, що чули про це, і я їм порадила забути. Для підтвердження показала популярне відео про експертку-математичку в NASA», - сказала Тетяна Мойсеєва.

Практичні вправи для підлітків організувала Оксана Давиденко. Вона розподілила на групи відпочивальників, і кожна група малювала парк. Одна з груп малювала парк Рівних можливостей. «За результатами практичної гри, усі інші групи зрозуміли, що не врахували потреби, наприклад, мам з дітьми, учасників АТО, пенсіонерів, спортсменів і т .д.»

Директорка закладу Любов Ковальчук повідомила, що захід пройшов конструктивно та гарно сплановано, а підлітки ще довго обговорювали ідеї, які їм відкрили агенти змін Рівних можливостей.
Погода, Новости, загрузка...