Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:15
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июля 2018, 10:17

Поліція розслідує обставини загибелі двох парубків у ДТП у Романівському районі

5 липня у результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на автодорозі Шепетівка – Чуднів – Бердичів, загинули двоє жителів Хмельницької області.

ДТП сталася близько 12.30 поблизу с. Каменя Романівського району Житомирщини.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Peugeot Partner» (на польській реєстрації), рухаючись зі сторони селища Мирополя у напрямку села Романівки, не впорався з керуванням транспортним засобом та з’їхав у кювет, після чого сталося зіткнення з електроопорою.

У результаті від отриманих травм на місці події загинув керманич авто, 1999 року народження, та його пасажир, 1997 року народження. Обоє жителі міста Полонного Хмельницької області.

За цим фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушень, передбачених ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ст. 288 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Триває з’ясування усіх обставин та призначення відповідних експертиз.
Погода, Новости, загрузка...