Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:12
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 июля 2018, 08:05

На Житомирщині жінка пограбувала подругу

За повідомленням жительки обласного центру, наприкінці червня у неї було викрадено мобільний телефон та гроші в іноземній валюті. Поліцейські встановили причетність до правопорушення знайомої заявниці.

За словами 25-річної житомирянки, у ніч з 27 на 28 червня з квартири, де вона проживає, зник мобільний телефон та 150 доларів США. Поліцейські з’ясували, що у згаданий період у помешканні побувала знайома заявниці, 25-річна жителька обласного центру.

Поліцейські розшукали жінку. У скоєному вона зізналася, правоохоронці вилучили низку речових доказів.

Нині триває подальша перевірка. Відповідно до чинного законодавства жінці за крадіжку (ст. 185 ККУ) може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...