Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:41
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 июля 2018, 12:52

Житомирська область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі у приватних домогосподарствах

8 липня о 13:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сінника у с. Осівка Ємільчинського району. На місці події виїхали фахівці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що дерев’яний сінник, в якому знаходилося 5т сіна, був повністю охоплений вогнем. Також існувала загроза поширення полум’я на господарчу будівлю та гараж, розташовані на відстані близько 4м від осередку пожежі. До прибуття вогнеборців господарі розпочали самостійне гасіння пожежі водою.

Рятувальники одночасно зосередили свої сили на захист допоміжних споруд та гасіння палаючої споруди. О 14:10 бійці ДСНС локалізували пожежу, а о 18:35 – ліквідували. Вогнем знищено сінник та 5т сіна, інші будівлі вдалося врятувати.

Ще одне загоряння грубих кормів цієї доби вогнеборці загасили в с. В’язовець Пулинського району. Там на території приватного домоволодіння зайнялася 300-кілограмова скирта соломи. За годину фахівці ДСНС ліквідували пожежу та запобігли поширенню загоряння на поруч розташовані господарчу будівлю та сіновал.

А в селі с. Л.Рудня Романівського району, за попередньою інформацією, через необережність під час куріння, згорів дерев’яний хлів та копиця сіна вагою 300 кг. Проте бійцям ДСНС вдалося відбити літню кухню та житловий будинок.
Погода, Новости, загрузка...