Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 июля 2018, 13:35

Житомирська район: ліквідовано пожежу в цеху з виготовлення паливних пелетів, яка поширилася на складське приміщення

16 липня о 00:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Троянів Житомирського району, в цеху з виготовлення паливних пелетів місцевого підприємства. Про це рятувальників сповістив працівник об’єкту, який виявив загоряння в груповому електрощитку. Пожежа встигла поширитися на дах цеху. Чоловік намагався самотужки загасити займання за допомогою 3 вогнегасників та води, але його зусилля виявилися марними, і лише після цього він викликав рятувальників.

На гасіння пожежі було направлено два відділення підрозділів ДСНС з Житомира та Житомирського району. На місці події вони з’ясували, що через пізній виклик вогонь вже встиг повністю охопити цех та поширився на розташоване в трьох метрах пристосоване складське приміщення (піднавіс), у якому зберігалися лікарські рослини. Враховуючи велике пожежне навантаження та площу займання, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів.

Будівля знаходилася під напругою в 380 В. Довелося тривалий час чекати на знеструмлення об’єктів працівниками РЕМ, після чого вогнеборці змогли приступити до гасіння пожежі. Для безперебійної подачі води була прокладена 60 м магістральна лінія до місцевого ставка.

Зусиллями 3 відділень бійців ДСНС пожежу локалізовано о 02:30 та о 09:04 – ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю та перекриття обох будівель, обладнання та лікарські рослини.

До ліквідації пожежі залучалося 18 рятувальників та 3 одиниці пожежної техніки.

Попередня причина займання – коротке замикання в електромережі цеху з виготовлення паливних пелетів. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...