Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июля 2018, 12:52

Овруцькі поліцейські вилучили наркотики у місцевого жителя

Порошкоподібну речовину, що за попередніми даними є тяжким наркотичним засобом, поліцейські виявили у перехожого на вулиці райцентру. Розпочато кримінальне провадження.

16 липня під час профілактичного відпрацювання оперативники кримінальної поліції Овруцького відділення ГУНП виявили у 36-річного жителя райцентру паперовий згорток із білим порошком. За попередніми висновками, це мета дон.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Виявлене було вилучено для подальшого направлення на експертне дослідження.

Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Нині триває з’ясування походження вилученої речовини та перевірка фігуранта на причетність до розповсюдження наркотиків.

Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...