Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:49
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 июля 2018, 11:27

Пулинський район: рятувальники ліквідували пожежу в сушарці деревинної продукції

17 липня о 03:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в с. Новини Пулинського району.

З’ясувалось, що власник переобладнав господарчу споруду на сушарку для лісоматеріалів. На момент прибуття рятувальників вогонь частково охопив дах будівлі та перекинувся на частину готової деревинної продукції.

Будівля знаходилася під напругою в 380 В. Довелося деякий час чекати на знеструмлення споруди працівниками РЕМ, після чого вогнеборці приступити до гасіння пожежі. Для безперебійної подачі води вони проклали магістральну лінію від місцевого ставка, яку під’єднали до мотопомпи.

Бійці ДСНС спрямували одночасно свої дії на охолодження конструкції сушарки та безпосередньо проливали саму готову дерев’яну продукцію, яку вже вивантажили з приміщення. Пожежу локалізовано о 04:17. Вогнеборцям довелося розбирати конструкції та проливати їх водою аби запобігти повторному загоранню. Ліквідація пожежі відбулася о 07:45. Вогнем знищено дах будівлі на площі 72 кв.м та 35 куб.м деревинної продукції. Сама сушарка значних пошкоджень не зазнала.

До ліквідації пожежі залучалося 4 рятувальники та 1 одиниця пожежної техніки. Причина займання встановлюється фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...