Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:23
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 июля 2018, 00:15

Коростишівський район: на пожежі у приватній оселі травмувалася літня жінка

18 липня о 18:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Гуменники Коростишівського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, до яких по допомогу звернувся онук господарки помешкання.

Вогнеборці, які прибули до місця виклику одразу встановили, що в оселі спостерігається сильне задимлення. Крім того вогонь охопив веранду та частково вже перекинувся на покрівлю будинку. Провівши розвідку в апаратах на стиснутому повітрі, надзвичайники виявили осередок загоряння у приміщенні прибудованої веранди, там горіли меблі. Зусилля бійців ДСНС одночасно були зосередженні на ліквідацію та на захист житлових приміщень. Керівник гасіння пожежі залучив на допомогу ще одне відділення рятувальників.

Фахівці ДСНС о 19:35 пожежу локалізували, о 21:20 — ліквідували. Вогнем знищено веранду та пошкоджено 40 кв.м даху та перекриття будинку. Рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на житлові кімнати.

Як з’ясувалося, онук господарки, відчувши їдкий запах диму, побіг у сусідню кімнату, де знаходилась його 75- річна бабуся. Чоловік одразу вивів на свіже повітря бабусю та разом із сусідами вони транспортували жінку до карети швидкої допомоги. Постраждалу госпіталізували до лікарні з попереднім діагнозом – опіки нижніх кінцівок.

Загалом до ліквідації пожежі залучалось 6 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.

Наразі причину займання встановлюють фахівці.
Погода, Новости, загрузка...