Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июля 2018, 12:47

На Житомирщині через перевтому водіїв сталися дві ДТП

Обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися уранці 24 липня на автошляху Київ-Ковель в Олевському та Лугинському районах. У результаті травми отримали двоє людей. Поліцією розпочаті досудові розслідування.

Близько 6.50 на 175 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Глухова Лугинського району, відбулось зіткнення двох автомобілів. Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 35-річний житель Київщини, заснув за кермом та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Honda CR-V» під керуванням 37-річної громадянки Білорусі. У результаті транспортні засоби з’їхали з автошляху та перекинулись.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «Honda» отримала травми та була доставлена до Лугинської райлікарні.

Цього ж дня близько 7.20 поблизу с. Кам’янки Олевського району водій автомобіля «Hyundai Accent», 65-річний житель м. Києва, не впорався керуванням виїхав на узбіччя та здійснив зіткнення з деревом. Попередньо, керманич перебував у стані перевтоми.

Унаслідок ДТП травми отримала пасажирка автомобіля, 36-річна киянка. Жінку було доставлено до місцевого медичного закладу.

Нині за обома фактами триває з’ясування обставин подій у рамках розслідувань кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція звертається до керманичів: будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час або упродовж тривалого перебування за кермом. Пам’ятайте, що втома – не найкращий супутник для водія у дорозі. Відчувши потяг до сну, дозвольте собі хоча б короткий відпочинок, зупинившись у безпечному місці. Бадьорий стан і відновлені сили допоможуть уберегти життя і здоров’я вам, вашим пасажирам й іншим учасникам дорожнього руху.
Погода, Новости, загрузка...