Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 22:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 августа 2018, 08:40

Житомирські аудитори попередили порушень у сфері закупівель на суму 990 млн грн

На підставі інформації, оприлюдненої в електронній системі публічних закупівель, протягом шести місяців поточного року фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області проаналізували 161 процедуру закупівель на загальну суму понад 1,76 млрд грн.

За результатами проведеної роботи державні аудитори попередили порушень у сфері закупівель на суму 990 млн грн.

Завдяки фаховим рекомендаціям державних аудиторів було відмінено відкриті торги за 34 процедурами закупівель на суму понад 950 млн грн.

Крім того, попереджено фінансових порушень на суму майже 40 млн грн шляхом розірвання 24 договорів на закупівлю товарів, робіт і послуг укладених за результатами проведених з порушенням законодавства торгів.

Нагадаємо, що під час ревізії фінансово-господарської діяльності Новоград-Волинської квартирно-експлуатаційної частини району фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області виявили втрат на суму понад 367 тис. грн.
Погода, Новости, загрузка...