Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 августа 2018, 11:03

Дитячою руханкою завершився проект «Космічна зарядка - 2018»

Батьки разом із дітлахами долучилися до руханки на Михайлівській, організованої управлінням у справах сімї, молоді та спорту міської ради.

Дитяча зарядка завершила цикл спортивних занять «Space Workout», що стартував 14 червня. Інструкторами руханки стали Світлана Ковбасюк та Тетяна Левківська (Родинний центр «Любота»).

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук розповіла: «Загалом під час «Космічної зарядки» було проведено 16 вуличних спортивних занять, які об’єднали близько 700 учасників різного віку, статі, спортивних вподобань. До руханок долучалися і діти, і дорослі, студенти, спортсмени та навіть люди літнього віку».

Організатори наголошують, що метою заходу є популяризація здорового способу життя, організація активного дозвілля, надання можливості спортивним клубам розкрити свій потенціал і залучити до занять спортом нових вихованців.

«Такі заходи - це гарна можливість федераціям, спортивним клубам та дитячо-юнацьким спортивним школам, які діють у Житомирі, презентувати себе, показати свій вид спорту і залучити учасників. Загалом ми отримали багато позитивних відгуків про проект і прохання продовжити його реалізацію наступного року. Думаю, що «Космічній зарядці – 2019» - бути!», - зазначила Ірина Ковальчук.
Погода, Новости, загрузка...