Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 августа 2018, 12:03

У 2018 році експерти Держгеокадастру Житомирщини опрацювали понад 7 тис. проектів землеустрою за принципом екстериторіальності

З початку 2018 року в рамках реалізації пілотного проекту із екстериторіального погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, до експертів органів Держгеокадастру у Житомирській області надійшло на опрацювання 7 369 проектів землеустрою з інших областей України.

На сьогодні експерти опрацювали 7 210 проектів, з них найбільше – у Ружинському (726), Баранівському (709) та Бердичівському (691) районах Житомирської області.

Водночас спеціалістами відділів Держгеокадастру у районах Житомирської області направлено на погодження до інших областей 5 331 проект землеустрою, з них опрацьовано 5 173 проекти.

У Житомирській області кількість працівників територіальних органів, які отримали статус експерта, становить 23 особи.
Погода, Новости, загрузка...