Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 20:57
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 августа 2018, 11:14

Житомирська поліція розшукала крадія інструментів

9 серпня працівники поліції встановили причетність жителя Житомирського району до крадіжки з приватного будинку. Нині триває досудове розслідування.

Повідомлення про правопорушення надійшло до поліції увечері 5 серпня. За словами 37-річного житомирянина, з приватного будинку у с. Корчаку, де він проводив ремонт, було викрадено його бензо- та електропили, та мідний провід.

На місці події працівники поліції з’ясували, що злодій потрапив всередину, розбивши віконну шибку. Правоохоронці вилучили низку речових доказів та розпочали заходи щодо встановлення особи, причетної до злодіяння.

У результаті поліцейські встановили причетність до крадіжки 37-річного місцевого жителя. У чоловіка вилучили частину викраденого.

Нині у рамках розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ досудового розслідування триває подальше з’ясування обставин події.

Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...