Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:01
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 августа 2018, 20:14

У Брусилові відбувся навчальний семінар для старост об’єднаних територіальних громад

Житомирська обласна рада спільно з Житомирським відокремленим підрозділом Центру розвитку місцевого самоврядування продовжує проводити навчальні семінари для старост в об’єднаних територіальних громадах області.

8 серпня семінар на тему «Староста – герой нового часу» радники Житомирського ВП ЦРМС Сергій Романович та Віталій Римар разом із працівниками виконавчого апарату обласної ради організували та провели в Брусилівській об’єднаній територіальній громаді. Участь у семінарі також взяв Брусилівський селищний голова Володимир Габенець.

Необхідність проведення таких семінарів на думку організаторів якраз на часі. Адже староста – нова посадова особа в системі органів місцевого самоврядування України. Тому вкрай необхідно, щоби такі службовці надавали якісні публічні послуги та були максимально обізнані зі своїми повноваженнями.

Старости мали можливість отримати відповіді на питання щодо їхнього статусу у громаді, певних аспектів у роботі.

В ході семінару радники Житомирського відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування окреслили законодавчі аспекти діяльності старост та роз’яснили певні моменти з впровадження реформи освіти та охорони здоров’я в умовах децентралізації.
Погода, Новости, загрузка...