Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 02:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 августа 2018, 10:57

Реалізація проекту Бюджету участі «Європейські електронні табло прогнозування транспорту на зупинках»

Вчора, 16 серпня, на засіданні координаційної ради з питань впровадження Бюджету участі було розглянуто стан реалізації проектів.

Заступник начальника управління транспорту і зв’язку міської ради Валентин Васянович доповів, що за результатами тендеру на встановлення електронних табло прогнозування транспорту, був визначений переможець ТОВ «ДОЗОР УКРАЇНА», з яким 26.07.2018 року укладений Договір стосовно закупівлі «48810000-9 - Інформаційні системи» (електронні табло прогнозування транспорту на зупинках у м. Житомирі). Крім того, 25 липня 2018 року між КП «ЕМЗО «Міськсвітло» Житомирської міської ради та ТОВ «ДОЗОР УКРАЇНА», укладено договір на проведення комунікацій, монтажу та підключення табло. На даний час, з урахуванням пропозицій управління транспорту і зв’язку міської ради, ТОВ «ДОЗОР УКРАЇНА» здійснюється підбір комплектуючих.

«Про наступні кроки впровадження проектної пропозиції бюджету участі будемо звітувати надалі», - сказав Валентин Васянович.
Погода, Новости, загрузка...