Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 18:54
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 августа 2018, 12:10

У Житомирі намагалися обікрасти супермаркет

Охоронник торгівельного закладу помітив чоловіка, який проніс за межі каси неоплачений товар та натиснув тривожну кнопку виклику поліції охорони. Затриманий вкрав продукти харчування на суму понад 1100 гривень. Поліцією розпочато перевірку.

У ночі 20 серпня наряд реагування поліції охорони отримав сигнал від чергової пульту централізованого спостереження про спрацювання тривожної кнопки з супермаркету у м. Житомирі. За декілька хвилин поліцейські прибули на місце події. З’ясувалось, що чоловік викрав продукти харчування на суму понад 1100 гривень. Його було затримано.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, куди в подальшому і було доставлено невідомого чоловіка, який відмовився надати свої данні, для з’ясування всіх обставин.
Погода, Новости, загрузка...