Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 19:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 августа 2018, 12:05

За принциповості прокуратури суд визнав укладеним договір пайової участі у розвиток інфраструктури Житомира з товариством, яке ухилялося протягом трьох років

Прокуратура Житомирщини, вживши заходів представницького характеру, вкотре захистила інтереси місцевої громади, зокрема, у бюджетній сфері.
Йдеться про те, що ПАТ «Спеціалізована пересувна механізована колона № 6 «Укрспецхміль», ввівши ще у серпні 2015 року в експлуатацію побудоване в Житомирі складське приміщення площею 242 м2 вартістю понад 700 тис грн, не уклала з міськрадою договору пайової участі у розвиток інфраструктури міста та не сплатила до місцевого бюджету понад 70 тис грн.
Такими діями публічне акціонерне товариство порушило норми Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури м. Житомира».
Більше того, товариство увесь час ігнорувало неодноразово надіслані міськрадою офіційні листи щодо необхідності укладення такого договору.
У задоволенні позову про визнання укладеним договору пайової участі у розвитку інфраструктури м. Житомира, заявленого Житомирською місцевою прокуратурою, господарський суд Житомирської області відмовив (від 25.05.2018).
Не погодившись із рішенням першої інстанції, прокуратура звернулася із апеляційною скаргою до Рівненського апеляційного господарського суду.
Постановою апеляційного суду від 22.08.2018 скасовано рішення першої інстанції та визнано укладеним договір пайової участі у розвиток інфраструктури м. Житомира з товариством, яке ухилялося від таких дій протягом трьох років.
Відтак, за втручання прокуратури, ПАТ «Спеціалізована пересувна механізована колона № 6 «Укрспецхміль» зобов’язане сплатити до місцевого бюджету обласного центру понад 70 тис грн, які підлягають використанню для соціально-економічного розвитку міста.
Погода, Новости, загрузка...