Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 15:16
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 августа 2018, 15:00

У Житомирі впроваджуватимуть проект «Сталий спортивний розвиток для кожного»

«Проект «Сталий спортивний розвиток для кожного» презентували сьогодні, 30 серпня, в прес-центрі Житомирської міської ради.

Проект «Сталий спортивний розвиток для кожного» - ініціатива національного тренера з питань партнерства у спорті заради соціальних змін та тренера масового футболу з виховним нахилом Віталія Скорохода та громадської організації «Милосердя», який буде реалізовуватися за грант Житомирської обласної державної адміністрації.

За словами організаторів метою проекту є підготовка педагогів, соціальних працівників, представників громадських організацій, співробітників відділу ювенальної превенції Національної поліції, а також студентів – випускників до проведення занять за методиками, які сприятимуть формування у дітей усвідомлення важливості та цінності особистої участі і власного вкладу у особистий та колективний результат, поваги до інших, що у свою чергу , допоможе створенню позитивної атмосфери, взаємоповаги у дитячому середовищі.

«Проект направлений на покращення ситуації, яка пов’язана з існуванням у системі освіти штучного суперництва, конкуренції, яка не є, по суті своїй, можливістю розкриття таланту та розвитку особистості, індивідуальної результативності та формування адекватної самооцінки, а також проект сприятиме мінімізації гендерно-зумовлених стереотипів та стереотипів, які пов’язані із фізичними та ментальними обмеженнями », - розповів Віталій Скороход.

Він додав, що для фахівців участь у тренінгах стане новим етапом розвитку педагогічної майстерності, надасть нові можливості для викладання предмету.

Ректор Житомирського державного університету імені Івана Франка Галина Киричук зазначила, що важливість участі молодих педагогів у проекті також зумовлена необхідністю провадження сучасних методик в освітніх закладах міста і області для гармонійного розвитку учнів.

«Найголовніша задача університету – це випустити кваліфікованого фахівця який міг би надавати якісні освітні послуги для кожного з учнів, виявляючи обдарованість незалежно від стереотипів. Проект є достатньо перспективний. В першу чергу, для студентів та їх конкурентоздатності на ринку праці. Такі ініціативи дають можливість розвиватися не лише викладацькому потенціалу міста, але у області в цілому. Сподіваюсь, що учасниками тренінгів стане багато наших студентів, які у майбутньому стануть тією освітянською елітою, яка застосовуватиме сучасні методики і технології для розвитку «Нової української школи»», - сказала Галина Киричук.

«Принцип проекту щодо розвитку кожної особистості незалежно від фізичного і ментального стану є також і основою діяльності нашої організації, - зауважила представник ЖМГО «Сімейний клуб Спеціальної Олімпіади» Тамара Кудрявцева. – Цей проект є справді важливим для привернення уваги до наших дітей. Адже кожен з них має необмежені можливості. Наше завдання - дати поштовх для реалізації їх потенціалу».

У рамках проекту, який реалізовуватиметься з 17 вересня до 22 жовтня 2018 року відбудеться цикл тренінгів та апробаційні заняття із дітьми.
Погода, Новости, загрузка...