Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 августа 2018, 16:04

У Житомирі відбулося відзначення кращих за організацію відпочинку дітей в літній період

З 1 червня по 30 серпня у Житомирі здійснювалась організація відпочинку дітей.

Сьогодні, 30 серпня, в прес – центрі відбулося відзначення кращих за організацію відпочинку дітей міста Житомира в літній період 2018 року.

Міський голова Сергій Сухомлин нагородив відзнаками організаторів відпочинку в літній період і подякував за професійну організацію літніх таборів та ефективне використання новітніх технологій в організації дозвілля дітей.

«Забезпечення відпочинку для наших дітей є одним із найважливіших для нас завдань. У цьому році за кошти міського бюджету, ми змогли оздоровити більше дітей ніж в минулому році. У «Супутнику» цього року відпочили: діти-сироти, діти з інвалідністю, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей та діти із сімей учасників АТО. Від якості відпочинку залежить і розвиток кожної дитини. Тож дякую кожному, хто долучився до організації якісного відпочинку для наших дітей», - наголосив міський голова.

«У 2018 році в літній період у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» у 5 змін відпочило 1125 дітей .Також з травня за індивідуальним графіком працював 31 пришкільний табір денного перебування, у яких відпочило 4572 дитини. Термін функціонування таких таборів склав – 14 робочих днів. З міського бюджету для функціонування таборів з денним перебуванням при навчально-виховних закладах міста було виділено 761, 4 тис. грн.», - розповіла Вікторія Краснопір, заступник міського голови.

Під час заходу організатори відпочинку дітей презентували роботу таборів.

«У нашому таборі за літній період оздоровилось та відпочило у 5 змін 1125 дітей. Нестандартність підходів вчителів та вихователів забезпечила активне залучення обдарованих дітей до участі у конкурсах і турнірах, активізуючи їх навчальний інтерес. До оздоровчої літньої кампанії 2018 року були залучені представники управління ДСНС в Житомирській області та Управління патрульної поліції у місті Житомирі, які під час роботи табору проводили з дітьми вікторини, лекції щодо дотримання правил поведінки на воді, вуличного руху та здорового способу життя»,- розповіла Любов Ковальчук, директор ПЗОВ «Супутник» .

Начальник управління у справах сімї, молоді та спорту Ірина Ковальчук зазначила, що: «Даний захід відбувся вперше для налагодження діалогу між владою та комунальними і приватними закладами, які організовують дозвілля для дітей влітку. Щоб в майбутньому взаємодіяти та робити відпочинок наших дітей ще якіснішим».
Погода, Новости, загрузка...