Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:10
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 сентября 2018, 12:44

14 вересня у Гідропарку відбудеться еко-фестиваль «Я люблю ліс»

Таке рішення прийняли сьогодні, 5 вересня, під час засідання виконавчого комітету міської ради.

«Еко-фестиваль «Я люблю ліс» проводитиметься з метою привернення уваги до унікальної лісової екосистеми Житомира, підвищення екологічної культури міста, ознайомлення широкого кола громадськості з проблемами та досягненнями лісової галузі. Заходи проходитимуть 14 вересня на території гідропарку комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради. Заплановано проведення різноманітних заходів, розрахованих як на дорослих, так і на дітей: фотозона "Я люблю ліс", казкова країна "Емоційка" (розважальна анімаційна программа для дітей та підлітків), майстер-клас "Малювання на воді Ебру" (ЕБРУ - техніка медитативного малювання на воді, започаткована на Сході, яку представить студія «Творчий Я»). Учасників еко-фестивалю чекають інтерактивні зони для дітей; зона арт-пікніка, куди житомиряни можуть прийти з родиною, пограти в цікаві ігри та весело провести час; фестиваль лісової кухні», - повідомила начальник управління кульутри міської ради Ніна Рябенко.

Члени виконавчого комітету підтримали пропозицію міського голови Сергія Сухомлина не проводити під час фестивалю акцію "Посади своє дерево", під час якої планувалося садіння дерев підприємствами та організаціями міста, а також усіма бажаючими учасниками заходу. За словами Сергія Сухомлина, наразі готується великий проект по Гідропарку, який передбачає багато новацій і по висадці дерев, і по заміні атракціонів, тому доречніше акцію "Посади своє дерево" провести весною.
Погода, Новости, загрузка...