Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 23:04
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 сентября 2018, 22:27

На Житомирщині поліцейські затримали двох підозрюваних у вбивстві односельця

Уночі 3 вересня до Романівського відділу поліції надійшло повідомлення про вбивство жителя с. Врублівки. Попередньо встановлено, що під час спільного розпиття спиртного між кількома чоловіками виникла суперечка, що продовжилась бійкою. У результаті один з них отримав смертельні травми.

Для перевірки отриманого повідомлення до села виїхали працівники слідчо-оперативної групи Романівського відділу, а згодом і Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Відтак під час огляду домогосподарства 68-річного жителя с. Врублівки за господарським приміщенням було виявлено тіло чоловіка, накрите одіялом та прикидане травою.

За зібраною на місці події інформацією, поліцейські дізнались, що уночі 1 вересня у будинку після тривалого розпиття спиртного між співчаркувальниками виник конфлікт. Він продовжився бійкою, у ході якої 42-річний місцевий житель отримав травми, що призвели до його смерті.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин події. Призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті загиблого.

Попередньо встановлена причетність до його побиття двох чоловіків, господаря будинку та його 27-річного гостя.
Погода, Новости, загрузка...