Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 07:58
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 сентября 2018, 11:29

Під Житомиром вночі зловили браконьєрів

За минулу добу інспекторами Житомирського рибоохоронного патруля було виявлено 9 порушень правил рибальства з яких - 3 грубих (ч.4 ст. 85 КУпАП); 3 - за ч.3 ст.85 КУпАП; вилучено 5 заборонених знарядь лову та нараховано збитків на суму майже 16000 грн.

Слід наголосити, що Житомирський рибоохоронний патруль працює не лише вдень, а і вночі. Так, інспекторами під час рибоохоронної роботи о 01:00 годині ночі на річці Тетерів (поблизу с. Тетерівка Житомирського району) за допомогою приладу нічного бачення було виявлено грубе порушення правил рибальства. Двох порушників, які, ловили рибу та раки волоком - заборененим знаряддям лову, було затримано. Їм вдалося зловити: раки - 150 екз, судак – 4 екз, щука – 1 екз, окунь – 7 екз., плітка - 61екз, плоскирка - 65екз, лящ - 13екз. Сума завданих державі збитків слала - 15929 гривень. Але, надавати будь-які відомості про себе правопорушники відмовилися, тому на місце події було викликано поліцію. Зважаючи на істотну суму збитків і той факт, що ці особи вже неодноразово були притягнуті до адміністративної відповідальності за аналогічні правопорушення , на місце події прибула слідчо - оперативна група, якою були складені матеріали для кримінального провадження (попередня кваліфікація: ч. 1 ст. 249 Кримінального Кодексу України).

Житомирський рибоохоронний патруль просить усіх небайдужих громадян, рибалок-любителів, повідомляти про порушення Правил рибальства та незаконного збуту водних біоресурсів, а також продажу заборонених знарядь лову на телефон «гарячої лінії»: (0412)24-57-81, 0674146074.
Погода, Новости, загрузка...