Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 сентября 2018, 10:33

Юні лісівники з Баранівки вибороли перемогу в обласному зльоті шкільних лісництв

Напередодні Дня працівника лісу 20 команд з усіх лісогосподарських підприємств Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства змагалися за першість в обласному зльоті шкільних лісництв.

На ювілейні 30-і змагання зїхалися до Малинського лісотехнічного коледжу майже 500 школярів, щоб продемонструвати свої знання, вміння та таланти у лісівничій справі, у спортивних змаганнях та у художній самодіяльності.

«З року в рік рівень обізнаності учасників у лісівничій справі зростає, - зазначають судді – викладачі Малинського коледжу. – Отож, мабуть варто подумати над тим, щоб підвищити складність завдань. Нам це приємно, адже значна частина нинішніх конкурсантів – в майбутньому наші студенти.»

Варто зазначити, що лісівнича галузь завжди славилася своїми традиціями та династіями. Андрій Лисанець із Городницького шкільного лісництва хоч і набрав максимальну кількість балів на етапах з лісівництва та лісової таксації, проте до батькових порад, а той у нього інженер лісового господарства, уважно прислухається.

Відразу за чотирьох своїх онуків вболіває головний механік Словечанського лісгоспу Михайло Купневич. Михайло ж, Станіслав, Маргарита та Анастасія хвилюються, щоб не підвести свого діда і всю родину. Та й до Малинського коледжу у них ставлення особливе, адже в його стінах здобували у свій час освіту прабаба Зінаїда, дід Михайло та баба Марія та ще й їх син.

«Ми надзвичайно щасливі, що їдемо додому з перемогою, - каже наставник команди-переможця Баранівського шкільного лісництва головний лісничий лісгоспу Віктор Мірошніченко. – Проте і розуміємо, що цьому передувала нелегка праця впродовж усього року. Ми пишаємося нашими дітками і переконані, що підростає достойна зміна сьогоднішнім лісівникам.»
Погода, Новости, загрузка...