Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 06:05
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 сентября 2018, 17:38

На Житомирщині вимагають через суд зобов’язати підрядника встановити гарантійний термін на якість ремонту дороги вартістю понад 1,4 млн грн

Житомирською місцевою прокуратурою заявлено позов про внесення змін до договору підряду на виконання капітального ремонту дороги у с. Левків Житомирського району щодо встановлення гарантійного терміну.
Установлено, що у квітні 2018 року Левківською сільською радою укладено з приватним товариством договір про виконання капітального ремонту дороги на загальну суму понад 1,4 млн грн.
Однак, при укладанні правочину не дотримано вимог чинного законодавства щодо встановлення гарантійного строку на виконані роботи.
Захищаючи інтереси держави в особі територіальної громади Левківської сільської ради, прокуратура наполягатиме у суді на тому, щоб у договорі було зазначено про гарантійний термін виконаних робіт тривалістю три роки з моменту передачі предмета підряду.
Наразі позов прийнятий до провадження господарським судом Житомирської області.
Погода, Новости, загрузка...