Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 сентября 2018, 16:32

В Житомирській області за добу - шість пожеж. У вогні загинуло двоє людей

Жахлива трагедія сталася в селі Попільня Попільнянського району. "Пожежа виникла в дерев'яному житловому будинку. На місці події виявлено тіла двох чоловіків без ознак життя. Попередня причина трагедії – необережність під час куріння в ліжку. Наразі остаточні причини та обставини події встановлюються", – повідомили в райдержадміністрації.

Горів також житловий будинок й в Олевську. Вогонь знищив 1 м2 перекриття. Окрім цього, вогонь спопелив 3 тони соломи в с. Тернівка Новоград-Волинського району. В с. Громада Любарського району згоріло 2 м3 дров, а в с. Лугинки Лугинського району горіло сміття на площі 100 м2 .

До того ж, у м. Житомирі на вулиці Хлібній сталася пожежа в цегляному гаражі, яка поширилась на другий гараж. Вогнем знищено дах, перекриття, майно першого гаражу та пошкоджено дах другого.

Поширеною причиною пожеж у побуті, є нехтування громадянами правилами пожежної безпеки, недбалість та необережне поводження з вогнем.
Погода, Новости, загрузка...