Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 сентября 2018, 09:34

У Житомирі понад півтора десятка чотирилапих узяли участь у першій виставці безпородних собак «Мокрий ніс»

«У справжнього друга немає породи!», – під таким лозунгом 22 вересня у Житомирі відбулася перша виставка безпородних собак «Мокрий ніс». Участь у ній взяли 16 чотирилапих, які не мають породи, але щасливо та гармонійно живуть у люблячих родинах.

"У нас на меті було виміряти температуру, побачити, наскільки це цікаво житомирянам. Обійшлися мінімальним бюджетом, в основному усі працювали на волонтерських засадах. Тож, наступного року обов’язково будемо проводити таку виставку. Ми зрозуміли, що людям це потрібно, місту це потрібно. Будемо запрошувати більше учасників, збільшувати призовий фонд, вдосконалювати і робити захід масштабнішим», – зазначила очільниця КП «Центр захисту тварин" Олександра Мельник.

За її словами, під час виставки, окрім рингів з тваринами, відбулися цікаві розважальні конкурси за участю собак, благодійний аукціон картин художника Юрія Камишного «Наші лікарі», а також фотосушка.

«Перше місце і звання «Самий мокрий ніс» отримав Мішка. Усього у нас три переможці. Також ми продали кілька картин Юрія Камишного, вилучені кошти підуь на допомогу безпритульним тваринам», – додала Олександра Мельник.

Як повідомлялося раніше, організаторами заходу виступили КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради та ГО «Житомирська громадська організація захисту тварин».

Основною метою виставки є популяризація відповідального та гармонійного ставлення людини до тварини.

Нагадаємо, з18 вересня по 20 жовтня 2018 року в Домі української культури м. Житомира триватиме художня виставка «Наші лікарі» Юрія Камишного.
Погода, Новости, загрузка...