Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 сентября 2018, 12:48

У Житомирі поліція розпочала розслідування за фактом підпалу чотирьох авто

У результаті пожежі, що сталась уночі 23 вересня, на території приватної автомийки пошкоджень зазнали 4 автівки. У рамках розпочатого кримінального провадження за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські встановлюють усі обставини та причетних осіб.

Повідомлення від працівників ДСНС про ліквідацію загоряння автомобілів на території приватної автомийки по вул. Героїв Пожежних в обласному центрі надійшло до Житомирського відділу поліції близько 3 ночі 23 вересня.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліцейських та рятувальники. Було з’ясовано, що вогнем пошкоджені чотири автомобілі-іномарки, залишені власниками на ніч на приватній території. Водночас під час огляду місця події правоохоронці виявили пластикову ємність із залишками горючої речовини, яку нині направлено на дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (Умисне пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція з’ясовує усі обставини та встановлює причетних до події осіб.
Погода, Новости, загрузка...