Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 октября 2011, 09:01

Депутат від «Фронту Змін» Геннадій Карпінський взяв шефство над хворою на рак дитиною

Депутат Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Геннадій Карпінський взяв шефство
Депутат Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Геннадій Карпінський взяв шефство над хлопчиком, хворим на Лімфому Ходжкіна, до завершення повного курсу лікування та реабілітації.

Дев’ятирічний Володя з 2007 року бореться з важкою недугою - Лімфомою Ходжкіна. У жовтні здоров'я хлопчика погіршилось і йому потрібно пройти черговий курс лікування. Його лікують у Житомирській обласній дитячій лікарні у відділенні онкології. Лише один курс лікування коштує майже 5000 гривень. На даний час потрібних ліків у медзакладі нема, а родина придбати їх власним коштом не взмозі.

Дитяча лікарня звернулася до Житомирської обласної ради із проханням закупити необхідні медикаменти. Депутат від «Фронту Змін» Геннадій Карпінський не лише придбав всі необхідні ліки на поточний курс лікування, а й взяв шефство над хлопчиком до проходження повного курсу.

«Я буду турбуватися про здоров'я хлопчика, доки його стан не поліпшиться. Лікарі говорять, що аналізи у Володі покращились і, взагалі, 70% пацієнтів з таким діагнозом виліковуються і у майбутньому можуть повноцінно жити, працювати, мати родину. Головне вчасно отримувати ліки та вірити в одужання», - говорить про успіхи свого підопічного Геннадій Карпінський.

Аби час в лікарні спливав швидше, Геннадій Карпінський подарував Володі настільну гру та приладдя для малювання й до наступної зустрічі отримав «замовлення» на смачні гостинці, які дозволено хлопцеві дієтою.

житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...