Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 октября 2018, 09:01

В Житомирській області чоловік через отруєння чадним газом потрапив до реанімації

З пониженням температури повітря не обходиться без повідомлень про отруєння людей продуктами згоряння. Найбільша кількість таких нещасних випадків трапляється через порушення громадянами правил користування пічним опаленням та під час використання газу в побуті. Один із останніх випадків стався 26 вересня в Овруцькому районі.

"На лікарняне ліжко потрапив 58-річний мешканець села Збраньки. Чоловік розтопив піч і ліг спати. Ймовірно не відкрив повністю заслінку печі, внаслідок чого дим розповсюдився по кімнаті. Постраждалого з отруєнням чадним газом, було госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. Наразі встановлюються остаточні причини події", - поінформували в райдержадміністрації.

Попереду опалювальний сезон. У зв`язку з цим, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації закликає жителів області дотримуватись правил безпеки при використанні пічного та газового опалення.

Пам’ятайте, що постійне виконання заходів пожежної безпеки – запорука збереження людського життя!
Погода, Новости, загрузка...