Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:48
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 октября 2018, 13:21

858 житомирян вже проголосували за проекти бюджету участі

З 1 жовтня розпочалося голосування за проекти громадського бюджету міста Житомира, яке триватиме до 10 жовтня.

Секретар міської ради Наталія Чиж розповіла про те, що в цьому році мешканці міста активніші у своєму виборі.

«З 1 жовтня стартувало голосування за проекти бюджету участі і на сьогоднішній день ми спостерігаємо хорошу активність жителів міста. Динаміка голосів, які вже віддали мешканці міста за проекти, є набагато більшою в порівнянні з минулим роком. Сподіваємось, що в цьому році активність наших мешканців буде в рази більша, адже у минулому році за 13 днів голосування 8676 житомирян обрали своїх фаворитів, а сьогодні за добу голосування маємо вже 2000 тисячі голосів та 858 житомирян, які проголосували за проекти»,- сказала Наталія Чиж.

У цьому році проголосувати можна двома способами на сайті: https://zhytomyr-budget.e-dem.in.ua/#/, авторизація голосуючих здійснюється в електронній системі за допомогою: BankID або електронного цифрового підпису (ЕЦП), а також в пунктах супроводу, які працюють з 9.00 до 18.00, у вихідні з 11.00 до 15.00: Житомирська міська рада, Корольовська районна рада, Богунська районна рада.

Також секретар міської ради проінформувала про перебіг голосування за проекти станом на 10:00 2 жовтня.

«Станом на 10:00 годину в голосуванні взяли участь 858 мешканців. З 1 жовтня люди почали досить активно голосувати, з них – 681 людина проголосувала за допомогою системи bank ID, 177 - через пункти супроводу. У цьому році кожен мешканець міста має право проголосувати за 4 проекти з них: за 2 великих та 2 малих»,- наголосила секретар міської ради.

Нагадаємо, що проголосувати за проект мають право особи за наявності паспорта громадянина України, які відповідають одному із зазначених критеріїв: місце проживання особи зареєстроване у місті Житомирі, що підтверджується відміткою в паспорті чи довідкою або особа навчається у місті Житомирі, що підтверджується паспортом та студентським квитком або іншим документом, що підтверджує факт навчання.
Погода, Новости, загрузка...