Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:21
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 октября 2018, 16:00

Хорошівський район: ліквідовано загоряння трьох господарських будівель та врятовано від знищення вогнем ще шість подібних споруд

1 жовтня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння декількох дерев’яних господарських будівель в смт Нова-Борова Хорошівського району. Про це рятувальників сповістив один із власників споруд, який виявив займання, що охопило низку будівель розташованих впритул одна до одної.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплені три дерев’яні господарські будівлі на загальній площі біля 50 кв. м. Також існувала загроза розповсюдження загоряння на інші подібні споруди.

Зусиллями бійців ДСНС та місцевої пожежної охорони о 09:49 пожежу локалізовано та об 11:05 – ліквідовано. Вогнем знищено 1 дерев’яну господарську будівлю, 18 кв. м даху ще двох таких споруд та речі домашнього вжитку, що зберігалися всередині. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалося не допустити розповсюдження пожежі ще на 6 господарських будівель.

Загалом до ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу, 2 працівники МПО та 2 одиниці спецтехніки.

Під час пожежі загиблих та травмованих не виявлено. Остаточні ж обставини даної надзвичайної події наразі встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...