Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 октября 2018, 20:09

Ємільчинський район: піротехніки ДСНС знищили 3 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн

4 жовтня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила 3 одиниці вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, що були виявлені напередодні.

Поблизу смт Ємільчине місцевий житель натрапив на небезпечне відлуння війни під час збирання грибів у лісовому масиві. Вибухонебезпечний предмет лежав у траві. Про це він одразу ж повідомив Службу порятунку «101». Прибулі за викликом фахівці ДСНС ідентифікували знахідку як 2 артснаряди калібром 120 мм.

Ще один подібний випадок трапився неподалік с. Степанівка Ємільчинського району. На полі випадкові перехожі виявили металевий предмет, що був схожий на вибухонебезпечний. Ним виявився ще один 120 мм артснаряд.

Шановні громадяни! Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.
Погода, Новости, загрузка...