Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 20:19
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 октября 2018, 22:08

Житомирян запрошують на Перші відкриті змагання зі скандинавської ходьби «Житомирська осінь Nordic Walking 2018»

6 жовтня у Житомирі відбудеться свято скандинавської ходьби з Першими відкритими змаганнями «Житомирська осінь NORDIC WALKING 2018», у рамках соціального проекту «Оздоровчий рух - енергія здоров'я». Проект проходить за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Захід проводиться з метою:
• популяризації та розвитку скандинавської ходьби в м. Житомирі та області;
• залучення людей різного віку до занять скандинавською ходьбою;
• створення умов для проявів спортивних здібностей населення;
• пропаганди здорового способу життя;
• підвищення іміджу Житомира як спортивного міста України;
• налагодження міжміських та міжнародних зв'язків.

Організаторами змагань є Організаційний комітет разом з ГО «Територія здоров’я, краси та успіху», ГО «Українська федерація скандинавської ходьби», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, ЖОО ФСТ «Україна», Житомирським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Учасниками змагань будуть діти з 8 років, молодь, чоловіки та жінки віком до 90 років, люди з особливими потребами, представники з інших міст України та інших країн.

«На захід запрошені представники «Книги рекордів України» для реєстрації рекорду України в категорії "Спорт, масові заходи", адже ми проводимо перші відкриті змагання зі скандинавської ходьби в обласному центрі за участі дітей. У програмі свята передбачено вручення офіційного диплому «Книги рекордів України» управлінню в справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради», - розповідають організатори..

В рамках інформаційно-просвітницького проекту «Оздоровчий рух - енергія здоров'я, енергія життя», який впроваджує ГО «Територія здоров’я краси та успіху», в навчальних закладах м. Житомира було проведено практичні зустрічі зі школярами. І на святі всі бажаючі можуть продемонструвати в перегонах засвоєну техніку скандинавської ходьби. Проект проходить за грантової підтримки управління в справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Для вас:
10-11.30- реєстрація;
11.30- офіційне відкриття;
12-12.45- старт на 1 км та 3 км;
13.15- Нагородження учасників.

Спільно з партнерами та спонсорами організатори готують для вас корисний, пізнавальний відпочинок.

Захід відбувається в партнерстві з Фестивалем ініціативних житомирян uCRAZYans. На алеях парку розкинеться ярмарок організацій, які підтримують ідею здорового способу життя й ознайомлять житомирян з новими проектами.
На святі учасники та гості зможуть відвідати практичні майстер-класи зі скандинавської ходьби, отримати корисні навички техніки нового виду фізичної активності.

Запрошуємо всіх житомирян та гостей міста долучитися до змістовного сімейного відпочинку на святі скандинавської ходьби та взяти участь у Перших відкритих змаганнях «Житомирська осінь NORDIC WALKING 2018» у парку ім. Гагаріна з 10.00 до 14.00.
Погода, Новости, загрузка...