Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 октября 2018, 10:46

У Житомирському районі травми у ДТП отримали четверо людей

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 жовтня близько 19.00 на вул. Островського у с. Іванівці.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного відділення поліції.

Попередньо, водій автомобіля «Opel Vivaro», 35-річний житель Закарпаття, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «ГАЗ-24» з причепом, що рухався попереду у попутному напрямку.

У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій та пасажири автомобіля «Opel», 19-річна жителька Харківщини та 44-річна жителька Дніпропетровської області. Також травмована була водій автомобіля «ГАЗ-24», 63-річна житомирянка. Усіх їх було ушпиталено до Житомирської міськлікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки. Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та дотримуйтесь дистанції, враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна.
Погода, Новости, загрузка...