Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 октября 2018, 14:06

Бруслину, кизильник та інші декоративні рослини можна придбати в Баранівському лісгоспі

На околиці Баранівки біля адміністративної будівлі Баранівського лісництва віднедавна працює торгівельний майданчик для продажу саджанців декоративних порід. Тут кожен може вибрати та придбати рослини для озеленення.

«Сучасний садовий ринок пропонує різноманітний декоративний садивний матеріал і визначитись у цьому різноманітті дуже складно, - застерігає головний лісничий Баранівського лісгоспу Віктор Мірошніченко. – Купуючи собі деревце, варто добре знати, де саме його слід посадити, щоб і грунт підходив, і сонця та вологи було вдосталь, аби рослина прижилася, розвивалася і радувала око. Тому хочемо звернути увагу цінителів декоративних композицій, що спеціалісти лісництва радо допоможуть вам зробити правильний вибір.»

Державне підприємство «Баранівське ЛМГ» зелене живцювання практикує вже впродовж 15 років. Спочатку це були декілька видів порід на власні потреби для озеленення територій лісгоспу та лісництв. З кожним роком асортимент порід збільшується, як і його кількість.

Сьогодні тут мають майже 50 різновидів та форм представників флори - це і хвойні породи: туя західна та її форми шаровидна, зелено-жовта, золотиста, багряна, ялівці козацький та звичайний, кипарисовик. Великий асортимент листяних порід - спіреї різних форм, форзиція, п’ятилисник, кизильник, бруслина Форчуна, самшит вічнозелений та багато інших видів.

«Наш садивний матеріал вирощується в умовах, максимально наближених до природних, - запевнює Віктор Мірошніченко, - тому він стійкий до хвороб і шкідників та має гарний зовнішній вигляд.»
Погода, Новости, загрузка...