Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 октября 2018, 12:02

12 жовтня у Житомирі стартує Всеукраїнська програма «Арсенал Ідей»

У рамках Всеукраїнської програми «Арсенал Ідей Україна» в Житомирі буде відкрито проект «Арсенал Ідей. Житомир». Проектом передбачено проведення тренінгів, ігрової лекційної програми, комплексу розвиваючих занять для дітей, молоді, родин і шкільних груп та створення мистецьких творів.

Відкриття проекту відбудеться 12 жовтня о 14:00 год. в Житомирському академічному обласному театрі ляльок (м. Житомир, вул. Михайлівська, 7).

Про проект розповіла начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва:

«Для реалізації проекту до Житомира прибуде команда із 5 осіб, у тому числі, куратори проекту, художники, тренери. За 4 дні вони облаштують кімнату, у якій діти та дорослі зможуть здобувати нові знання через гру, творити та досліджувати, а також передадуть освітню програму, що складається з циклу інтерактивних лекцій та підготовчих тренінгів. Оскільки проект є соціально спрямованим, то провідні сучасні українські художники створять інтерактивні твори мистецтва, доступні для людей з інвалідністю».


Проект реалізується за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації. Співорганізатори - Благодійний фонд «Мистецький Арсенал» та Житомирський академічний обласний театр ляльок.


Ідеї проекту «Арсенал Ідей» ґрунтуються на спостереженнях за дітьми та родинами, результатах співпраці з партнерами, міжнародними інститутами.


У програмі тренінгів:

10 жовтня о 14:00 - тренінг з комунікації, взаємодії та супроводу людей з інвалідністю. Проводить представник Inclusive Friendly.

11 жовтня о 14:00 - тренінг з обміну досвідом щодо реалізації освітнього проекту Арсенал Ідей, пошуку партнерів, забезпечення проекту, залучення школярів та родин до відвідування музею. Презентація Всеукраїнської програми «Дитяча Демократія». Проводить розробник програм – Благодійний фонд «Мистецький Арсенал».
Погода, Новости, загрузка...