Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 13:02
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2018, 11:04

На Житомирщині поліція розшукала зниклого 8-річного хлопчика

Повідомлення про відсутність вдома школяра надійшло до поліції 8 жовтня близько 22.20. Уранці наступної доби хлопчика знайшли у селі і повернули додому.

За словами матері, 25-річної жительки с. Сколобів, її 8-річний син, учень 2 класу місцевої школи, близько 19.00 пішов з дому у невідомому напрямку. Жінка вважала, що дитина гуляє з товаришами. Коли ж хлопчик не повернувся, вона намагалася розшукати його сама, а згодом звернулася до поліції.

До пошуків школяра негайно залучили увесь особовий склад Пулинського відділення поліції та кінолога зі службовим собакою, які звечора розшукували дитину.

Близько 11 години 9 жовтня правоохоронці відшукали хлопчика. Він ховався по хатах-пустках у селі та знайшовся у кукурудзі неподалік домівки. Поліцейські передали знайду на огляд медикам. З матір’ю дитини нині триває профілактична робота.
Погода, Новости, загрузка...