Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 19:22
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2018, 12:01

Баранівський район: рятувальники ліквідували пожежу комбайна в полі

Баранівський район: рятувальники ліквідували пожежу комбайна в полі
10 жовтня о 19:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння комбайна в урочищі Купліватор поблизу м. Баранівка. На місце події виїхали фахівці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що комбайн «Mussey Ferguson» загорівся під час роботи на полі. Полум’я спалахнуло у моторному відсіку та швидко поширилося на кабіну. До прибуття рятувального підрозділу працівники намагалися загасити вогонь самотужки вогнегасниками, однак це не допомогло.

О 20:05 бійці ДСНС локалізували пожежу, о 20:20 – ліквідували. Вогнем знищено моторний відсік та кабіну, пошкоджено 2 тонни гречки в бункері та навісне обладнання. Вдалося не допустити перекидання вогню на стерню.

Причина пожежі, а також усі обставини наразі встановлюються.
Погода, Новости, загрузка...