Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2018, 21:34

В Ємільчинському районі ліквідовано 3 пожежі - є травмований

8 жовтня об 11:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Рудня Іванівська Ємільчинського району. На місце події виїхали вогнеборці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалося, що вогнем повністю охоплена покрівля дерев’яної оселі та частково перекриття. Під час спроби самостійного гасіння 35-річний син власника оселі отруївся чадним газом та був госпіталізований до центральної районної лікарні.

Спільними зусиллями рятувальників та викликаного на допомогу пожежного розрахунку місцевого лісгоспу об 11:50 пожежу локалізовано, а о 14:30 ліквідовано. Вдалося не допустити поширення полум’я всередину оселі та на поруч розташовані господарчі будівлі. Вогнем знищено покрівлю та 15 кв.м перекриття.

Цієї ж доби ємільчинські вогнеборці ліквідували ще одну пожежу по вул. Набережна. Там в одній із квартир одноповерхового багатоквартирного будинку зайнялися меблі – шафа й диван. В під’їзді спостерігалося сильне задимлення. Оскільки господарів вдома не було, фахівцям ДСНС довелося проводити аварійно-рятувальні роботи по відкриванню вхідних дверей. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося ліквідувати пожежу та не допустити збільшення її масштабів.

Також в с. Куліші того ж району рятувальники загасили літню кухню. Попередньо, займання сталося через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.
Погода, Новости, загрузка...