Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 октября 2011, 12:09

Житомир спрямує додатково на витрати бюджету 17,1 млн грн

“Це результати злагодженої роботи виконавчих органів ради, депутатів міської ради
Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Управлінні по зв'язках з громадськістю міської ради, завдяки успішному виконанню та перевиконанню бюджету Житомира, місто отримало можливість спрямувати додатково на витрати бюджету 17,1 млн.грн.

“Це результати злагодженої роботи виконавчих органів ради, депутатів міської ради та підтримки обласної державної адміністрації”, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Очільник міста повідомив, що загальна сума коштів, на які внесено зміни до бюджету та цільових програм, складає 17 млн.96тис.872 грн.

“Перелік напрямків використання коштів сформований з урахуванням пропозицій депутатів, потреб та пропозицій головних розпорядників коштів — галузевих управлінь. Передусім — це соціальні статті: розвиток медицини, освіти та культури міста Житомира”, - поінформував Володимир Дебой.

Зокрема, додатково спрямовано кошти на поліпшення матеріально-технічної бази закладів освіти — відновлення роботи 8 груп у 5 дитячих садочках міста, продовження робіт по заміні вікон у закладах освіти на умовах співфінансування, проведення ремонтних робіт у ДЮСШ№2; відновлення освітлення вулиць міста внаслідок заміни мереж міським РЕМом; фінансову підтримку КП “Об'єднана дирекція кінотеатрів”; проведення природоохоронних заходів по нарощуванню дамби міського полігону твердих побутових відходів; ремонт прибудинкових територій; забезпечення надання пільг з оплати за житлово-комунальні послуги інвалідам по зору, виплату компенсації фізичним особам по догляду за одинокими непрацездатними громадянами та ін.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...