Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:08
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 октября 2018, 10:13

Благодійна допомога маленьким пацієнтам

Представники Всеукраїнського благодійного фонду «Допомагати просто» (директор А.М. Павлова) та ТОВ “Медівей” (директор Ю.С. Капась) передали КУ “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” Житомирської обласної ради новий надсучасний апарат експертного класу ARC-350 з комплектуючими. Загальна вартість електрохірургічного апарата становить близько 500 тисяч гривень. Він призначений як для відкритої, так і для лапароскопічної (малоінвазивної) хірургії.

Обладнання дозволить дитячим хірургам значно скоротити час проведення операцій, покращити якість їх роботи та пришвидшити терміни одужання маленьких пацієнтів.

Адміністрація і спеціалісти ОДКЛ щиро завдячують благодійникам та українському представництву компанії “BOWA-medical” за сучасне обладнання, завдяки якому покращиться якість надання хірургічної допомоги дітям Житомирщини.
Погода, Новости, загрузка...