Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 15:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 октября 2018, 11:57

У столиці поліцейські затримали уродженця Житомирщини за серію крадіжок акумуляторів

На цей час доведена його причетність до восьми злочинів у Дніпровському районі. Розслідується кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції від місцевих мешканців упродовж дня надійшло кілька повідомлень про викрадення акумуляторів з автомобілів. Під час комплексу оперативно-розшукових заходів оперативники затримали підозрюваного.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що зловмисник викрадав акумулятори лише з автомобілів «ДЕУ Ланос». Він зізнався, що за виручені з продажу акумуляторів кошти планував погасити борг.

«Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, це – 20-річний уродженець Житомирщини. Речові докази вилучили та повернули власникам», – додав Олександр Кузьмін.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголошено повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...