Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 15:28
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 октября 2018, 12:33

Триває реконструкція скверу в Житомирі

Активно тривають роботи з реконструкції скверу на розі вулиць Лятошинського та Небесної Сотні в Житомирі. «Оскільки проектом передбачено, що сквері буде висаджено багато квітів, декоративних кущів та дерев – на даний час вже підведено всі комунікації для автоматизованого поливу. Також встановлено електророзв’язку для зовнішнього освітлення.

Вже повністю викладено всі бордюри та укладено частину плитки», - розповідає головний архітектор міста Юрій Безбородов. За словами головного архітектора міста, паралельно тривають роботи з виготовлення вуличних меблів для скверу. Висадженням дерев, кущів та квітів планують зайнятися весною, наступного року. У сквері буде встановлено нове освітлення, облаштовано великий дитячий майданчик, будуть навіть столи для гри у шахи. В центрі скверу облаштують майданчик для спілкування, а на бокових алеях зросте кількість місць для відпочинку. Крім того, у сквері будуть встановлені велопарковки та з’явиться громадська вбиральня з облаштуванням доступу для маломобільних верств населення. У реконструйованому сквері буде встановлено освітлення і відеонагляд, який підключать до системи «Безпечне місто».

Як повідомлялося раніше, тендер на виконання робіт капітального ремонту скверу було оголошено по процедурі «Прозоро». Згідно результатів тендеру право на реалізацію проекту отримала житомирська компанія «Арт Хаус». Сквер відновлять за кошти державного бюджету без залучення приватних інвесторів. Загальна вартість проекту – 5,5 млн. грн. У перспективі ця локація буде ще одним громадським простором у Житомирі, оскільки планується, що в наступному році вулиця Лятошинського стане пішохідною.
Погода, Новости, загрузка...