Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 19:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 октября 2018, 15:08

У Житомирі поліцейські розслідують замах на вбивство жінки

21 жовтня до відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію у тяжкому стані 40-річної житомирянки. Попередньо встановлено, що травму жінка отримала за місцем проживання від брата співмешканця. Триває з’ясування всіх обставин.

В обставинах події, що сталася близько 23.00, розбирались працівники Житомирського відділу поліції.

Так, з’ясувалось, що у квартирі проживають двоє братів і співмешканка одного зних. Того вечора усі разом вечеряли зі спиртним, після чого між жінкою та дівером виникла суперечка. У ході конфлікту чоловік наніс потерпілій поранення в область шиї з пошкодженням вени.

Жінку госпіталізували медики у тяжкому стані, а 37-річного чоловіка затримали поліцейські. Під час освідування у нього було зафіксовано стан алкогольного сп’яніння – 2,4 проміле.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин), ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.
Погода, Новости, загрузка...