Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:08
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 октября 2018, 11:53

Очільників житомирських ОСББ запрошують на безкоштовний семінар з енергоефективності

Голів правління та членів правління житомирських ОСББ, які нещодавно розпочали діяльність, запрошують на семінар з енергоефективності.

«Проект Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) "Енергоефективність в Україні" запрошує до участі в семінарі голів правління, членів правління ОСББ, які нещодавно розпочали діяльність, мають наміри зробити свої будинки енергоефективними, але не можуть зважитись чи не знають з чого почати. Це наш спільний захід з управлінням муніципального розвитку Житомирської міської ради», – повідомила регіональна консультантка Міжнародної Фінансової Корпорації Оксана Рафальська.

Семінар відбудеться 30 жовтня в приміщенні Інформаційного центру Інтегрованого розвитку Житомир-2030, що знаходиться за адресою: вул. Покровська, 6 (2-й поверх, офіс праворуч).

Для участі у семінарі необхідно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScs_TwyoZwTwIboBPZV51qAXGrHWJ5mQiY_yiXi8P8oRVKXIA/viewform

Нагадаємо, 9 жовтня в сесійній залі міської ради провели розширену нараду з головами правлінь ОСББ, під час якої зокрема говорили про дотримання вимог законодавства під час проведення робіт по утепленню фасадів житлових будинків.
Погода, Новости, загрузка...